Tänään otettiin koirakoitten toivomuksesta johtajuus, -ja kontaktiharjotuksia sekä seuraamista yksin että henkilöryhmän läpi. Oli oikein kivat treenit, koko tunti otettiin hyötykäyttöön!

Ensin seurautettiin koiraa irti toisten koirakkojen ohitse, Kassu meni kivasti kontaktissa koko pätkän, makupalan avustuksella. Sen jälkeen mentiin ikäänkuin "ovesta" ulos ja tarkoituksena jättää koira istumaan oven eteen ja itse menä ensin ja antaa koiralle lupa tulla. Kassu istui hienosti ja tuli vasta luvan saatuaan. Seuraavassa harjoituksessa seurautettiin koiraa niin että hihnan päästä pidettiin kiinni, ei ohjailtu koiraa mitenkään vaikka makupalan/lelun sai pitää esillä. Oikein kivasti Kaakeli tuli koko matkan kontaktissa ja sama tehtiin myös ilman makupalaa. Kassu-Kaakeli oli niin reippaasti seuraamassa mua ja kontakti pysyi sekä paikka vaikkei palkkaa tullut. Kehuja sai kyllä muutaman ;) Sen jälkeen otettiin koirat sivulle ja yhdellä askeleella seurautusta ja koira perusasentoon lopussa. Kädellä vielä autan Kassua lähdössä sekä oikean paikan löytämisessä perusasennossa ettei keksi jostain vinoon menemisiä joita on ehtiny tarjota muutaman kerran aikasemmin.

Ens kerralla onkin viimeinen kerta, täytyy sitten itekseen touhuta tokoa kun näyttää että Kaakelikin tykkää tehä, makupalan voimalla jos ei muuten ;)