Sunnuntain noutajakoirayhdistyksen järjestämällä kurssilla aiheena oli aktivointi. Samoja juttuja on tehty kotona mitä siellä näytettiin mutta tulipa käytyä. Jalkojen välistä pujottelua, pyörimistä, kosketuskättä, estehyppyä..
Sitä ennen tehtiin koko päivä pihahommia; haravoitiin ja revittiin ruusupensaat pois tontilta. On se mukavaa tuo pihahomma kun ei oo vielä hyttysiä, vähän lunta sateli välillä. Kassua pidin pihalla irti, liina perässä että pysyykö tontilla kun oltiin ihan tontin rajalla haravoimassa. Hyvin pysyi eikä lähtenyt lasten perään vaikka niitä siinä tiellä kulki. Kuunteli siis mamman ei -käskyjä ;)

Tänä aamuna oltiin pururadalla jo yheksältä lenkillä Emman & Kassun kans. Tunnin verran käveltiin eikä monsteri ollu oikein millänsäkkään kun kotiin tultiin, vielä ois virtaa piisannu. Mulla vaan ei, kun vettä sateli ja sukat kastui.. Pururadalla käveli meitä edellä joku mies, punainen pipo päässä ja katteli vähän väliä taaksepäin. En kiinnittänyt siihen niin huomiota kun Kassua se mies ei tuntunut kiinnostavan. Jossain vaiheessa se mies poikkesi metsään, näin että se seisoi puun takana n.10 metrin päässä pururadasta, punainen pipo vaan paistoi läpi. Aattelin että mitä se siellä hommaa ja otin Kassun hihnaan siksi aikaa että ohitetaan. Siellä se olla öllötteli ja tuijotti, vähän tuli epämiellyttävä tunne ja hetken mielijohteesta päästin Kassun irti. Se ei ees huomannu sitä miestä, sen verran liikkumatta se oli. Kävelin nopiasti tielle pururadalta, Kassu vierellä. Hieman tulee inhottava tunne tommosesta kyyläilystä. Kaikkea sitä liikkuukin, ja heti aamusta!!