Ensimmäinen rata oli mölleille, ja tarkoitus oli mennä toisenki kerran möllirata mutta mentiinki Anssin kannustamana kilpailevien rata. Möllirata meni ihan nappiin, Hippa kuunteli ja minä muistin radan :D Nopeutta ois saanu olla enemmän mutta eiköhän sitäkin tule kun saadaan molemmat varmuutta tekemiseen. Nollarata siis siitä!

Toinen, kilpailevien rata, meni aikas hyvin ellen olisi kämmännyt kepeillä, keinulla ja yhdellä hypyllä jolle tultiin putkesta. Kepeissä en muistanut ohjata loppuun asti kunnolla joten yks jäi välistä. Toisella yrittämällä meni jo hienosti kun ohjasin koko ajan. Keinulla en muistanut sanoa että OOTA! Mikä emämunaus!! Hippahan meni täysillä keinun eikä pysähtynyt.. Pieni lento tuli lopussa mutta eipä se ollut siitä moksiskaan, jatkettiin rataa niinkuin ei mitään kun kerta kontaktille osui. Ja putkesta kun tuli, niin jätin sen selkäni taa, mikä virhe taas! Voi että.. meikä mokaa minkä ehtii ja Hippa tekee kyllä kaiken niinku sanotaan.

Kuitenki olin tyytyväinen ratoihin, muistin ne jopa ;) Hipalle aplodit, mamman mussukka tekee kyllä niinku pitääkin. Tyhmä kai se on joka pysähtyy keinulla jos ei kerta niin sanota!! ;D