Labradorinnoutaja -uros Jalo (1,5v) tuli meille viikoksi hoitoon. Minna ja Jussi pääsivät näin lähtemään ansaitsemalleen lomalle. Jalo on ollut ihan ihmeissään oudosta ympäristöstä, läähättää ja selvästi stressaa mutta eiköhän se siitä kun pari päivää on mennyt. Mukava koiruus jolla riittää energiaa vaikka muille jakaa!

Hippa on TOSI näreissään koko Jalosta, hampaat irvessä heti jos Jalo edes hipasee. Hippa kai luulee että se tuli jäädäkseen :D Rouva on kyllä niin maansa myynyt nyt että.. Näyttää Jalolle kaapin paikan vaikka Jalo haluaisi vaan leikkiä. Varmasti ne vielä leikkii, antaa ajan kulua ja koirien tutustua.

Teemu murisee, pitää pientä etäisyyttä ja selvästi osoittaa että hän on ylempänä. Jalo kunnioittaa Teemua ja pysyy sopivalla etäisyydellä. Antavat toistensa olla rauhassa.

Kassusta ei vielä ota selvää. Häntä sojottaa pystyssä aika usein mutta sentään heiluu! Samassa tilassa ne on urokset keskenään eikä mitään hämminkiä, toistaiseksi. Jalo yrittää nuolla Kassun huulia ja Kassu on ihmeissään että mitä se semmosta. Eipä Kaakelia näy hirveästi kiinnostavan edes koko Jalo.

Huomenna uusi päivä taas! Ja Tukholman reissu lähestyy! :)

1726944.jpg
Kassu vihjailee Jalolle kenen taloon se uskalsi astua..