Ajettiin Emman & koirien kans agilitykentälle ennen kahdeksaa. Ennen kuin kerettiin perille, Roope soittaa että korvaan sattuu. Flunssa oli alkanut jo aikaisemmin joten lääkäriin puolen päivän maissa & Roope saa olla tämän päivän kotona.

Kentällä avasin luukun ja sieltä kaikki napotti niin nätisti, yrittämättäkään ulos ilman lupaa. Jossain siis on edistytty ;) Otin ensin Kassun. Se oli ihan tohkeissaan ja veti menemään kohti kenttää. Ensin otin muutaman hypyn kun niitä siinä oli valmiina ennen A -estettä. Ne meni hyvin ja jätkä otti jopa vauhtia hyppyihin. Siitä mentiin suoraan A -esteelle, kissan ruokapurkki näkösällä eikä yhtään epäröinyt edes alastuloa. Jipii! Toistettiin muutaman kerran ja alakontaktille annoin kissan sapuskaa palkaksi. Hyvin maittoi! ;) Sitten mentiin vielä hypyille, pari ohjausharjotusta ja pari eteenmenoa kahdella hypyllä, ruokapurkki palkkana. Lopuksi pari toistoa keppien ensimmäisestä välistä.

Hipan kans otettiin keppejä joihin on tullut selvästi enemmän vauhtia ja intoa. Aluksi kyllä jätti taas toiseksi viimeisen välin menemättä mutta toistoilla saatiin sekin pois tällä kertaa. Eikä into yhtään vähentynyt. Rengasta otettiin myös sekä eteenmenoa & puomilla palkkasin makupalalla alakontaktille. Lopuksi leikittiin lelulla, revittiin ja heiteltiin. Eiköhän siinä ollu molemmille ihan riittävät treenit.

Emma touhusi itekseen esteitä kiertäen, keppejä pujotellen & rengasta heiluttamalla. Jospa sitäkin puraisee agilitykärpänen jossain vaiheessa ;D

Hippa ilmoitettu kahteen agilitykilpailuun syyskuulle!