Vuodon loputtua lähdettiin suoraan agitreeneihin, ja olipa mukavaa agiliitoa pitkästä aikaa! Hippa oli innoissaan ja häntä heilui. Mentiin Kaisan tekemiä radan alkuja, 3. luokan mutta ihan hyviä harjoituksia joissa ensimmäisessä oli puomi ja putki ihan vierekkäin ja tarkoitus oli saada koira menemään puomille. Hippa ryntäsi tietenkin suoraan putkelle hypyn, putken ja muurin ensin mentyään. Kaisa oli oikeassa, ohjasin itse Hipan putkelle kun en antanut sille tilaa yrittää itse. Jäin itse taaksepäin ja ohjasin vaan sanallisesti ja sinnehän se meni, toisella kerralla jo nopiasti! Valsseja harjoiteltiin myös, tosin mulla ne onnistui hieman heikosti ;) Miten se näyttää niin helpolta muttei kuitenkaan onnistu kun ite on radalla!?

Toisella radan pätkällä harjoiteltiin takaa kiertoja. Ja niitähän Hipan kans ei olla otettu KERTAAKAAN. No tulipa nyt otettua ja äkkiä se hoksasi mikä on jutun juoni. Vasemman käden ohjauksissa meni hienosti aina takaa mutta oikean käden ohjauksissa hieman epävarmana hidasteli, eli harjottelua harjottelua.

Kassulla alkaa tänään Arctilla alkeis-agilitykurssi, katotaan mitä mieltä monsteri on esteistä. Ainakin virtaa on riittänyt tällä viikolla, metsässä juoksee välillä kuin heikkopäinen! Liekö osavaikutusta sillä että olen vähentänyt ruoka-annosten määrää, jaksaapa paremmin.