Tänä iltana oltiin ensimmäisen kerran alkeis-agilitykurssilla. Vettä satoi koko ajan tuutin täydeltä, olipa ihana mennä autoon takki ja kengät märkänä! Kassu ei välittänyt sateesta yhtään mitään, samanlailla tuumasi makupalojen perään kuin aina ennenkin. Se vaan että Kassu teki mieluummin tokoa kuin agia :D Herra oli kai sitä mieltä että turhaa noita esteitä menee kun voi mammaa seurata.

Ensiksi harjoiteltiin A -estettä. Saihan sitä houkutella sinne muutamaan kertaan ennenkuin uskalsi edes tassua laittaa koko hökötyksen päälle. Sitten sai lisää varmuutta ja lähti hakemaan makupaloja muutaman askeleen verran. Vauhtia otettiin ja niin jätkä lopulta nousi jo pois kontaktiosuudelta, sen pitemmälle ei suostunut ja jätettiin se hautumaan ens kertaan.

Sitten otettiin yhtä hyppyä kerrallaan kunnes mentiin jo kolme hyppyä peräkkäin. Hienosti Kaakeli hyppäsi ja palkkasin makupaloilla. Anu jäi hyppyjen jälkeen pitelemään Kassua kolmen esteen taa ja menin itse kutsumaan Kassun, ja sieltä se innolla tuli hypehdellen että älä jätä mamma mua! ;D Pari ohjausharjotusta otettiin sen jälkeen ja sitten vein jo Kassun autoon, alkoi olla tunti mennyt ja koira valmis nukkumaan.

Hipan pentu Popo oli myös samalla kurssilla ja sitähän Kaakeli välillä katseli silmä tarkkana. Se varmaan luuli sitä Hipaksi ;) Meni maahankin ja sieltä heilutti häntää ja katseli Popoa. Monsteri siis tunnistaa corgit, hienoa ;D