Ajettiin yhdeksän jälkeen Arctin kentälle Tuomaksen, Emman & koirien kans. Tarkoituksena ottaa Kassulle A -estettä ja Hipalle keppejä. Roope oli vielä mummolassa joten Emma sai yksin juosta pitkin kenttää. Onneksi kentällä ei ollut muita niin sai rauhassa Emma juoksennella. Ja senkin vuoksi oli hyvä että kentällä ei ollut muita, Kassu nimittäin luukun avattuani päätti rynnätä autosta täysillä eteenpäin! Meinas pikkusen hermot keittää, Kaakeli juoksee pitkin kenttää eikä tule luokse ennenkuin kutsun nätisti (aivan kuin en olisi vihainen). Tuuppasin sen autoon ja käskin oottaa. Pistin luukun takas kiinni ja aukasin, ja eiköhän taas lähe! Jumankekka, sillon meinas hermot palaa kokonaan, karjuin Kassulle minkä ehin, toinen vaan pätki puun juurelle kuselle.. Sieltä se sitten köpötteli Tuomaksen luo, sillä oli se kissanruokapurkki kädessä ;) No ei kuin uudestaan autoon ja harjottelemaan sitä ettei sieltä rynnätä ilman lupaa. Kaakelille pukkaa ihan selvästi murkkuikä! Kyllä se siellä pysyi kun otettiin uudelleen ja uudelleen vaan.

Lopulta päästiin Hipan kans ottaan keppejä. Ensin vinokepeillä & palkka makupalalla, ei ole vauhtia eikä intoa joten päätin jättää makupalat ja ottaa lelun avuksi. Sillä se meni innoissaan ja vauhdilla, ihan oikein kaksi kertaa ja siihen jätin treenit, sen verran hyvin meni. Heiteltiin vielä muutaman kerran kentällä lelua ja sitten Kassun vuoro.

Ensin hyppyytin Kassun pari hyppyä ja siitä suoraan muurille, hienosti meni. Ajattelin että saattaisi jäädä muuria kattomaan oudoksuen mutta ei. Siitä mentiin A:lle, kokeilin ensin lihapullilla nouseeko A:lle, no ei. Sitten Tuomas tuli pitämään kissanruokapurkkia A:n päälle ja sinnehän se jätkä sinkosi vauhdilla. Sitten vasta huomasi että mihin oli tullut ja pälyili varuillaan :D Makupaloilla houkuttelin alas ja palkkasin alakontaktilla kissanruualla. Kaksi kertaa toistettiin tätä. Vähän vielä epäröi alastuloa A:lta mutta eiköhän se siitä kun harjotellaan. Olin kyllä iloinen kun se sentään suostui nyt menemään koko A:n :)
Muutama toisto otettiin myös keppien ensimmäistä väliä.

Tämmönen treenikerta tänään ;) Ensi viikolla lisää, toivottavasti kuitenkin ilman noita ryntäyksiä autosta.