Yläkerran vessaremontti on jatkunut taas tänä viikonloppuna. Seinälevyjä parhaillaan laitellaan kiinni ja kohta pitäisi kai kipaista kauppaankin valitsemaan wc-pönttö, lavuaari, peili & kaakelit. Arki menee niin hujauksessa ja Tuomaksen tehtyä pitkää päivää töissä, on jäänyt vaan viikonloput lähinnä remontin tekoon. Mutta tästä se edistyy!

Killi on kotiutunut. Aivan mahtava persoona ja niin hellyydenkipeä. Laiskan sitko & toisaalta kova leikkimään, mamman pikkunen sylivauva ;) Alakertaankin jätkä on jo uskaltautunut pariin otteeseen. Koirat vielä pelottaa joten karkuun lähtee, tai ainakin sähisee. Kassun kanssa eilen olivat ihan naamatusten, meikä hermona että kohta lähtee Kassulta silmät päästä mutta Killi vain sähähti ja juoksi saunaan turvaan. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :)

Iki on vielä meillä & Hippa siellä Marjutin ja Markon luona. Tänään soiteltiin Marjutin kanssa ja sovittiin että koirat vaihdetaan tiistai-iltana. Marko & Iki lähtee keskiviikko-aamuna sorsajahtiin, ei muuta ko hyviä osumia että Iki pääsee hommiin ;)

1828987.jpg