Rakennettiin Kaisan tekemä ykkösluokan agilityrata. Kaiken kaikkiaan 18 estettä piti radan aikana mennä ja radalla oli myös keinu, kepit ja rengas. Itse piti myös rataan tutustua ja miettiä mistä kannattaa mennä. Kaisa antoi ohjeita vasta toiselle radalle mennessä.

Hippa teki 10 ensimmäisellä radalla. Meikän ohjausvirhe taas putkelle menossa, en ohjannut tarpeeksi hyvin joten meni ohi ja toinen virhe tuli hypyllä kun ohjasin takaa, pysähtyi ennen hyppyä mutta jatkoi käskystä matkaa joten en tiedä luetaanko se virheeksi vai miten. Kepit suoritti itsenäisesti, ai että olin tyytyväinen! Ja vauhtiakin tuntui olevan vaikka muille jakaa!

Toinen rata meni huonommin. Renkaan kohdalla päätti mennä välistä joten otettiin rengas kolme kertaa uudelleen niin että palkkasin aina ja sitten jatkettiin rataa. Toinen virhe tuli kepeillä, yksi keppi jäi pujottelematta ja palkkasin keppien lopussa kun meni oikein. Siitä sitten jatkettiin loppuun vauhdilla. Miksi se toinen rata menee aina huonommin?! Kuka tietäis? :D

Mutta näillä eväillä sunnuntaina kisaamaan. Katotaan kuin meijän käy, haetaanko taas 2 hylkyä ja pari kokemusta lisää ;)