Aamulla ennen kuutta oltiin jo tien päällä menossa kohti Oulua ja KAS:in järjestämiä agilitykisoja. Hippa kyydissä odottaen ratoja & Kassu jäi vahtimaan taloa Killi seuranaan.

Oltiin ajoissa paikalla ja ehdin hyvin tutustua rataan jo silloin kun sitä tehtiin plus vielä erikseen rataan tutustumisessa. Rata tuntui loogiselta eikä sitä ollut vaikea muistaa, Hipallakin riitti virtaa niin että juostiin rata alle ihanneajan tuloksella 5, sijoitus 2. Ainoa oma ohjausvirhe tuli puomille mentäessä, jätin Hipan liiaksi itseni taakse jolloin se kääntyi ja tuli puomilta pois. Hitsin vitsi miten pieni moka mutta nolla meni sen siliän tien!

Anssi tosin tasoitti tietä ja juoksi Hipan kanssa toisen radan tehden nollan & ihanneaikakin alittui. Näin pokkasivat myös luokkavoiton! Kiitos Anssille hienosta suorituksesta! Hippa siis kulkee muidenkin kanssa kun tämän mamman masu pyöristyy uhkaavasti ;D Ei enää kykene toista rataa juoksemaan. Ensimmäisessäkin oli työtä pysyä Hipan perässä. Hipan & Anssin suoritusaika 45,92 ja ihanneaika 50.

Seuraavia koitoksia odottaen!