Roope on ollu kipeänä kohta viikon ja Emmalle tuli sama tauti (kuume,kurkkukipu) eilen aamulla. Koirat sai tyytyä tontilla kuljeskelemaan päivän kun ei voinut lähteä ulkoilemaan. Illalla kävin puolisen tuntia kävelemässä pururadalla molempien kans ja eiköhän sieltä löytyny ihanaa hirvensontaa jota oli niin kiva mussuttaa!

Iltapäivällä lähdettiin Roopen kans käymään kaupungilla, apteekissa ja kaupassa kun Tuomas kotiutui töistä. Sen jälkeen suunnattiin KSPK:n kentälle tokoa treenaamaan ihan pikaseen. Ensin otin Kassun ja harjoteltiin seuraamista, liikkeestä seisomista, liikkeestä maahanmenoa sekä hyppyä. Sopivaa häiriötäkin ilmestyi kun ambulanssi lähestyi pillit päällä ja meni ihan läheltä ohi. Kassu oli pikkusen ihmeissään moisesta kovasta äänestä mutta keskittyi siltin tekemään tottista.
Tässä Roopen kuvaamaa materiaalia treeneistä: Kassun seuraamista
                                                                        Lyhennetty liikkeestä seisominen & pientä seuraamista

Hipan kanssa harjoteltiin seuraamista ja sen jälkeen leikittiin lelulla. Edistihän se minkä ehti, niin innoissaan oli. Hyvä kun turkissaan pysyi.. Katellaan miten kokeessa käy, paikallaolon käyn ottamassa vielä ennen koetta kunhan tulis vaan hyvät ilmat.
Tässä Hippulaisesta seuraamisvideo Roopen kuvaamana: Hippa seuraa 13.10.2008