Tänään aamupäivällä ajeltiin Tornioon päin & tokoiltiin kera Outin & Gogon. Milja, Senni, Roope ja Emma juoksi ja temmelsi kentän laidalla ja metsässä, Eetu katseli touhua Tuomaksen sylistä.

Ensin otin seuraamista Hipan kans. Tai yritin ottaa.. Hippulainen on masis joten väljää, väljää.. Ei siis hinkattu sitä enempiä, ootellaan että rouva Hippulainen on taas oma itsensä ennen kuin jankataan seuraamista. Liikkeestä istumista otin ihan pienellä käsimerkillä ja käskyllä, istuihan se kaksi kertaa niinku pitikin joten sen jälkeen leikittiin pallolla.

Sitten oli Gogon vuoro saapua kentälle, Hippa autoon lepäämään. Naksuttelin Outille seuraamista, otettiin myös liikkeestä seisominen ja pieni pätkä paikallaoloa. Vähän Gogoa kaihersi Hippa siellä autossa joten kontakti välillä katosi, ah näitä uroksia! ;)

Lopuksi laitoin Hipan vähäksi aikaa paikallaoloon, hienosti pysyi vaikka siinä selin ollessa rupattelin Outin kans ja Outi piti Hippaa silmällä. Yks välipalkkaus ja kohta meninkin vapauttamaan. Oiskohan ollut vajaa pari minuuttia paikallaolossa, lyhyt harjotus mutta hyvä sellainen kun kenttäkin oli outo.

Kiitos Outille, Gogolle ja tytöille seurasta! Ens kerralla me tuuaan kahavit ;)