Hippa liiteli lauantaina 22.8 omissa kisoissa 3 rataa. Ensimmäiseltä radalta tuli nolla mutta harmillisesti pari sekuntia yliaikaa meikäläisen mokista johtuen. Hippulainen meni hienosti! Olin kyllä tyytyväinen :) Sijoitus 1.

Toiselta radalta 10 ja sijoitus 2. Melkein törmäsin keinuun joten siinä Hippa livahti ohi keinun ja puomin alastulolla kontaktivirhe.

Osallistuttiin epäviralliseen piirimestaruusjoukkueeseen. Neljä minikoiraa meidän joukkueessa & sijoituttiin kolmanneksi. Hyvä me! Hipalle radalta 5, harmittava kontaktivirhe taas puomin alastulolta. Häätynee panostaa kontakteihin tätä menoa.. Hipalla oli tällä radalla hyvä vauhti päällä koko ajan ja malttoi silti kuunnella. Tästä jatketaan ja koitetaan hakea niitä nousunollia, missä ajassa? Aika näyttää.

1251097023_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kolmannelle radalle lähdössä

Lauantaina ja sunnuntaina työskentelin ratahenkilönä kisoissa. Aika kuitti olo nyt joten ei kun lepäämään (Lue: Pienten kans leikkimään & kotihommia). 

Otto pääsi myös tutustumaan kisameininkiin sunnuntaina, pikkusen puhisi autosta paikalle tultaessa. Pian kuitenkin häntä heilui ja nuuskutteli maata innoissaan. Ihmiset oli myös Otolle jotain aivan ihanaa! Luokse tuli silti aina kun käskin. Mamman reipas poika!