Meillä alkoi remontti pari päivää sitten. Olohuoneen lattia laitetaan uusiksi, samalla lisätään pistorasioita & vaihdetaan tapetit. Tarkoitus on myös uusia olohuoneen ja makkarin välinen ovi. Vanha laudotus ja muhat on otettu pois, uutta tilalle ja sähkötöihin. Heti tuntuu alakerta pienemmältä kun yks huone on poissa käytöstä. Tuomas paiskii töitä että remonttia ja hoitaa muksuja että rouva pääsee välillä agitreeneihin ja lenkille. Meille voi tulla töihin jos jollain on tylsää ;)

 

1249743805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muhasäkkejä vaikka muille jakaa

Agia on treenattu pari kertaa viikossa. Pitäis kyllä enemmänkin mutta ei tässä nyt jouda kun on kaikkea muuta. Kahet kisat ois tässä kuussa, korkataan kakkosluokka ja jännittää jo nyt!!

Otto on päässyt hihnakävelylle parina päivänä. Samalla on menty metsään jossa on saanut juosta vapaana. Hyvin pitää silmällä mua eikä lähde omille teilleen vaikka haisteleekin välillä nokka tuhisten maata. Luokse tulee kun vihellän ja usein juoksee luokse vaikken kutsukkaan. Parempi se onkin pitää emäntää silmällä ettei vaan katoa!

Eilen sain myytyä kirjahyllyn & Otto oli vastassa vieraita. Häntä heiluen menee luokse ja jää rapsuteltavaksi. Kohta tulee jo mun eteen että olinko äiti hyvä, nyt vois vähän makupalaa nakata! Harjoiteltu on myös noutamista, hyvin hakee lelun ja tuo takas. Irrottamista on otettu myös päivittäin, sillon on hyvä irrottaa kun tietää että makupalaa on tulossa ;)

1249743855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Majakka & perävaunu 8.8.2009