Emman mentyä päikkäreille otin Hipan kans sisällä avoimen luokan noutoliikkeen. Hienosti haki kapulan ja tuli sivulle ilman erillistä käskyä. Eteenpäin on siis päästy! Vielä pitää reenata kapulan pitämistä, tahtoo irrottaa liian aikasin, ennenkuin ehdin sanoa "irti" tai sitten pudottaa jo siitä kun käsi lähestyy kohti kapulaa. Sitten otettiin pieni pätkä seuraamista. Kovin on Rouva Hippulainen tarkka pallostaan, Kassu & Teemukin koitti seurata samalla ni Rouva laitto pojat matkoihinsa murinan kera ;)

Kaakelin kans mentiin pihalle harjottelemaan patukan noutamista. Ensin vähän leikittiin ja haettiin kunnon virettä. Nakkasin patukan suoraan leikistä muutaman metrin päähän, Kassu lähti innoissaan perään ja otti patukan suuhun, siitä naksautin alkuun. Pari kertaa sitä ja sitten jo menin taaksepäin kun Kassu oli ottanu patukan suuhun niin lähti mua kohti ja naks. Tätä toistettiin pari kertaa ja jätin sitten asian hautumaan. Kyllä se Kaakelikin tekee kun on oikea vire ja motivaatio, äiskän monsteri :) Seuraamista en vaan saa pidemmäksi millään.. Siinä sen tarkkaavaisuus herpaantuu helposti, tai sitten ei oo tarpeeks hyvää motivaattoria löytynyt.

Pitääpä muistaa mainita että Kaakelin mörköikä kai alkaa helpottaa. Tai sitten laimenee hetkeksi ;)  Kovat paukkeet ja äänet ei enää saa Kassua pelkotilaan. Nyt se jää vaan kuuntelemaan. Tuomas pudotti talon katolta lahonneet tikkaat ja ne römähti maahan, koirat oli pihalla omissa touhuissaan. Kassu rähähti kohti tikkaita römähdyksen jälkeen ja sitten lähti kohti. Kehuin sitä ja pyysin tulemaan haistelemaan, sieltä se tuli, haistoi, tuhahti ja lähti pois. Mamman pojalla on siis toivoa!! :D

Ja mikä hienointa, Kassun peräkärrykammokin on historiaa! Miten voikin olla ihminen niin iloinen?! :D Jätkä alkaa aikuistua selvästi, ja kohta se mörköikä vaihtuu murkkuikään..

Illansuussa käytiin Hipan, Hennan & Lufun kans pururadalla lenkki. Kiitos Henna seurasta! Seukki kerralla mennään pitemmälle, nyt oli liikaa sääskiä ;)