Käytiin illalla Ulpun & Pekon kans tokoilemassa KSPK:n kentällä. Otin vaan Hippulaisen mukaan tällä kertaa kun mentiin Ulpun autolla, oma on nimittäin anoppilan pihalla odottamassa uutta osaa ja korjaajaa, eli Tuomasta ;) Jospa jo perjantaina ois auto kunnossa!

Hipalle otin ensin ruutua. Se on liike josta se tykkää ja jota on vasta alettu harjottelemaan. Neljä toistoa ja sitten leikkiä jonka jälkeen otin seuraamista lyhyttä pätkää sekä pysähtymisiä. Hienosti pysyi kontakti ja paikka! Pysähtymisissä pysyi hienosti sivulla eikä ollut väljyyttä. Olin kyllä tyytyväinen seuraamiseen, toivottavasti se pysykin tuollaisena ja päästään ottamaan pitempää matkaa.

Sitten harjoteltiin avoimen luokan kaukokäskyjä. Maahan - istu - maahan - istu. Maahan -käsky toimii jo kauempaa, istu -käsky n. viiden metrin päästä. Hienosti pysyy paikallaan, vain etutassut liikkuu. Tästäkin liikkeestä Hippa tykkää kuin hullu puurosta!

Sitten kokeiltiin avoimen luokan liikkeestä seisominen jota ei ole aiemmin otettu. Menin yhden askeleen Hipan taakse ja palasin heti sivulle. Pysyi paikallaan, ei ollut näkyvissäkään että lähtisi perään. Tästä on hyvä jatkaa :)

Pekko teki omalla hienolla tyylillään reippaasti ja iloisesti. Sitä on aina ilo katsoa!