On vierähtänyt pari viikkoa etten oo blogia päivittänyt. Ei vaan ole ollut aikaa tai jaksamista. Treeneissä (agi) on kuljettu Hipan kans normaaliin tahtiin ja ens kuulle ois yhet kisat katottuna. Ellei juoksut sotke taas suunnitelmia.. Hippa alotti viikko sitten laihdutuskuurin & kummasti virtaa löytyy enemmän ;) Ulpu oli sitä mieltä että Hippa joutaa olemaan pikkusen kevyempi, mikäs siinä mutta Hippaa asia ei oikein miellytä. Aika kärkkäänä on mutta uskoopa Ottokin paremmin kuka käskee!

Otto ontuu. Harmillista kun ei voi pahemmin vapaana juoksuttaa :( Toivottavasti ontuminen on pelkkä lihasrevähtymä. Ens viikolla eläinlääkärille mikäli oireet jatkuu. Häkkilevossa pidän Ottoa päivittäin ettei riehu jalkaansa ihan pilalle. Tänään otettiin vähän tokoa sisällä ettei aivoihin kerry liikaa virtaa ;)

Omalla tontilla pysyy vielä vaikkei portti aina ole kiinni, harvemmin se edes yksinään haluaa jäädä, mun tai Emman vanavedessä kulkee. Naapurin koiralle pitää välillä haukkua tai puhista kun se räksyttää Otonkin edestä.