Pahoinvointi hellittää pikkuhiljaa kokonaan & lenkkeily maistuu taas melkein päivittäin. Ihana kun ei tarvitse enää pönttöä halailla! Ilmat on nyt sen verran viileät että Kassunki kans pystyy lenkkeilemään keskellä päivää. Just tultiin 45min aamulenkiltä mettästä, sattuipa Herra Kaakeli sohaisemaan oksan silmäkulmaan niin että verta tippui. Ei siinä näkynyt kotona sitten mitään kummempaa kun tarkistin.

Eilen käytiin Kassun kans SRY:n järjestämässä match showssa. Marjut, Marko ja Iki olivat myös mukana. Muitakin tuttuja paikalla näkyi, ilma oli kyllä tuulinen ja kylmä iski tuulitakista huolimatta. Olin kuitenkin tyytyväinen Kassun käytökseen kehässä, antoi tutkia itsensä ja katsoa hampaat, liikkui hyvin. Aurinko rupesi porottamaan lämpimästi ja Kassulle iski kauhea kuumuus, läähätti minkä ehti. Ei siis jääty sinisen nauhan saatuamme enää kehiin.

Rouva Hippulaisella alkoi perjantaina juoksu. Pojat on ollu välillä sen perässä että mikäs täällä haisee NIIIIN hyvältä mutta ei ne muuten reagoi vielä. Marjut & Marko meinasivat olla IHANIA ja ottaa Hippulaisen niille tärppipäiviksi, voi että se helpottais kummasti! Niin, tältä kuulta on sitten ne tottelevaisuuskokeet peruttu. Harmillisesti juoksut ehti alkaa. Mutta syssyllä sitten taas!

1789780.jpg
Kassu & Hippa vahtimassa 3.8.2008