Suuntasin auton nokan kohti Tornion kennelkerhon hallia. Hipan tokotreenit alkoi puoli seittemän aikoihin ryhmäpaikallaololla. Luoksepäästävyys tietenkin ensin ja Hippulainen vain katseli mua, se tietää jo että siitä ei lähetä mihinkään. Pysyi paikalla ja nousi vieressä perusasentoon. Sitten otettiin seuraamista täyskäännöksillä, ne meni vähän niin ja näin: seuraaminen olis voinu olla tiiviimpää ja vasemmalle käännöksiä pittää harjotella ja huimasti. Oikealle käännöksissä pysyy mukana mutta väljyyttä on. Siinä odotellessa otin avoimen luokan kaukokäskyjä jotka meni ihan nappiin, jostain sentään saan olla tyytyväinen ;) Seuraavaksi vuorossa oli avoimen luokan estehyppy jota ei oltu koskaan aikasemmin harjoteltu. No nytpä päästiin harjottelemaan, hyppää käskystä mutta tarvitsee 2 istu -käskyä esteen takana. Sitä siis treenata! Hyppää takaisin yhdellä käskyllä ja nopeasti, siinä ei siis mitään korjattavaa. Sen jälkeen leikittiin delfiini-lelulla ja mentiin yksi putken pätkä. Lopuksi oli tunnarikapulan pitämistä ja noutoa. Noutaahan tuo mutta aika vaisusti tällä kertaa. Kenties johtui siitä kun noudettava olikin puukepakko eikä oikea noutokapula?

Hallilta suoraan Arctin kentälle Kassun agilitykurssille. Kerettiin ottaa hyppyjä, kokeilla puomille menoa sekä putken suorittamista. Hypyt sujui mahtavalla innolla, kauheata ryykäystä joten piti vähän rauhotella ennen hyppäämään lähtemistä. Rimatkaan ei lopuksi lentäneet ;) Puomille meni melkein ylös asti, sitten rupes pelottamaan ja hyppäsi alas. Eli tuohonkin avuksi kissanruokapurkki! Putkeen meni kuitenkin parilla yrittämisellä ja sitä toistettiin muutama kerta. Kassulla on siis toivoa! :D

Uskaltaakohan tuota ilmottaa Hippaa hallikisoihin, miten on tuon seuraamisen laita.. Katsellaan, katsellaan.. Alokasluokkaan kai me vielä mennään, koitetaan se TK1 sieltä hakasta jossain vaiheessa. Turha mennä suoraan avoimeen kun seuraaminen ei ole semmosta niinku toivoisin.