Kävästiin eilen yks rata juoksemassa ev-kisoissa. Möllirata mentiin ettei mee odotteluun koko iltaa. Puhdas rata sieltä tuli, vauhtiakin oli riittävästi. Jospa valeraskaus alkaa helpottaa jo!

Heli juoksi Matin (lk collie) kanssa ensimmäisen kerran mölliradan & hienosti meni! Matti oli kuulolla ja vauhtiakin oli vaikka muille jakaa. Seuraavia ev-kisoja odotellen! ;)

Ens kuulle ajattelin kattoa parit agikisat jos tässä lähellä ois. On vaan taas muka niin iso kynnys lähteä korkkaamaan kakkosluokka kun ei hirveästi olla etes reenattu. Mutta sinne vaan, oli tulos mikä tahansa! :D

Otolla on päivittäin muutama riiviövaihe; aamulla, iltapäivällä ja illalla. Silloin purraan kaikkea ja kaikkia tai sitten touhukkaana sännätään lelujen perässä. Tai purraan pahvilaatikkoa.

Riiviövaiheen ollessa päällä yritän ehtiä pihalle sen kans tai ottamaan jotain treeniä. Maahanmenoa parhaillaan harjoitellaan ja sivulletuloa on otettu muutaman kerran. Lelua noutaa mielellään sisällä ja tuo käteen asti. Usein jätän lelun ottamatta siltä suusta ettei innostu repimään sitä tai vaihdan lelun toiseen kun tuo käteen asti. Irti -käsky alkaa olla hallussa, tosin se voi vielä muuttua kun jätkä kasvaa ;)

Pöydältä yritetään ottaa kaikkea mitä siellä on, varsinkin ruokaa! Tassut vaan pöydälle ja kurkkimaan. Pikkusen pukkaa satikutia ko äiti näkkee ;) Ja eilen oli päässyt sohvalle ihan issekseen, sieltä katteli maireana että minäkin jo pääsen tänne. Kunhan on kunnolla ni saa siellä olla, muuten tulee käsky alas.

Autoilu sujuu nykyään ilman vinkumista ja tykkää mennä autoon. Saatiin lopultakin verkko taakse ettei koirat änkeä lasten syliin kesken automatkan.