Suunnattiin tänä iltana Tornioon tokotreeneihin. Mieli jo valmiiksi vähän apeana että Hippa pettyy kun ei tullakkaan agikentälle ja näyttää sitten nyrpeää naamaa. Hippa osoitti väitteen vääräksi & tokoili niin tohkeissaan että näytti siltä kuin se olis koko ajan ollut lentoon lähdössä! Ihan mahoton vire päällä, olin tosi tyytyväinen ja otin lyhennetyt pätkät alokasluokan liikkeet sekä avoimen luokan kaukokäskyjä.

Seuraamisessa kontakti pysyi koko ajan, ainoastaan edisti mutta mitä pienistä kun toinen oli niin tohkeissaan ;D Liikkeestä pysähtymisissä hieman väljyyttä, jätetään sekin työn alle joskus.. ei nyt kun Hippa oli niiiin lennossa ;) Haluan pitää sillä yllä tuon hienon tunteen että tokokin voi olla mukavaa.

Paikallaolo meni nappiin vaikka vieressä nousi molemmat koirat. Liikkeestä maahanmeno on nopea. Liikkeestä seisomista muistuteltiin vähän mieliin sillä Hippa liiteli niin korkealla että ois vaan ollu mukava mammaa seurata eikä jämähtää seisomaan. Hypyn se osaa, sitä otettiin muistin virkistykseksi & luoksetulon otin vauhtiluoksetulona.

Epäilen muistaako Hippa tätä fiilistä kokeessa ;)