Kun Tuomas sai nurmikon leikattua, suuntasin Hipan kanssa tekun pihalle pikatreeneihin. Tarkoituksena ottaa avoimen luokan liikkeitä. Eipä siinä kauaa nokka tuhissu ko otettiin muutamat liikkeet ja takas kotiin.

Alotettiin liikkeestä istumisella kun se tulee bh-kokeeseen johon ois tarkotus ens kuussa mennä. Ensin otin ilman käsiapua että muistaakohan tuo vielä, istuihan se! Uusi toisto ja jäi seisomaan. Otin uuestaan ja istui kun annoin pienen käsiavun. Sitä otettiin pari kertaa ja jätettiin hautumaan.

Pikkuseuraamispätkää välissä joka ei nyt hirveästi maaritellut ketään mutta tulipa otettua. Pitäis alkaa seuraamiseen panostamaan kun se on mennyt jotenki ihan plörinäksi.. Juoksujen jälkeen sitten sitä enempi. Noutokapulan kipasin autosta ja Hippa oli ihan täpinöissään. Otin noutoliikkeen kokonaan ja tekihän tuo oikein reippaasti eikä edes pudottanut kapulaa kun kumarruin ottamaan sen. Edistystä jossain! :D

Sen jälkeen nappasin kosketusalustan auton katolta ja ei kun muutamat toistot sitä. Hippa tarjoaa jo itse kosketusta pitemmältäkin matkalta. Pitäisköhän tähän nyt liittää jotain käskysanaa vai mitä..?

Sitten hoksasin etten oo treenannu luoksetulon pysäytystä. Sekin kai pitäs treenata jos meinaa joskus kokeeseen ;) Pelkkä käsky sai sen pysähtymään, ei nyt ihan heti joten häätyy varmaan tehostaa käskyä ensin nakkaamalla pallo sen taakse.

Lopuksi otin paikallaoloa. Ensin 10sek auton takana piilossa, vapautus ja palkka. Sen jälkeen vielä 15sek piilossa, vapautus ja palkka. Näin koko ajan Hipan auton takaa, tarkkaavaisena oli eikä edes näyttänyt siltä että vois nousta.

Ens viikolla lisää treeniä!