Eilen käytiin kentällä reenaamassa tokoa Hipan, Ulpun, Pekon & Rullan kans. Ens alkuun otin Hipalle avoimen luokan hyppyä jossa pitää istua esteen taakse, monta toistoa piti tehdä ennenkuin istui ensimmäisestä käskystä mutta istui lopulta!

Sitten otettiin pari lyhyempää pätkää seuraamista ja niihin täyskäännöksiä ja oikealle kääntymisiä. Tosi hyvin piti paikkansa, olin ihan äimänkäkenä! Hippa tosin on vähän jo muissa maailmoissa kun juoksut tekee tuloaan joten ehkä syy on siinä ;) Paikallaoloa otin kahteen otteeseen sillä välin kun Ulpu otti Pekon kans seuraamista. Hyvin Hippulainen pysyi vaikka tällä kertaa liikuin itse enkä pysähtynyt kauaksi aikaa sen eteen. Olipa ainakin erilainen paikallaoloharjoitus mitä viimeksi.

Kosketusalustaa myös harjoteltiin. Nyt Hippa alkaa käsittää jujun ja tarjoaa itse kosketusta. Usein se kyllä myös haluaa tuoda sen alustan mulle ;)

Nyt Hippa lepää pari päivää kun on ollut niin paljon toimintaa, lenkkeilyä ja treeniä. Sitten katsellaan mistä jatketaan ja miltä juoksutilanne näyttää.

Alla Ulpun ottama kuva seuraamisesta:

1242965616_img-d41d8cd98f00b204e9800998e