Heti aamusta suunnattiin Tuomaksen ja äiteen kans rakenneultraan. Siellähän se vauveli kovasti liikkui ja potkiskeli. Yhtä vilkas masuasukki kuin Emmakin! Sen jälkeen käytiin syömässä voileivät ja kahvit ennen nordeaan menoa. Kaheltatoista lähettiin Hipan, Leidin & Ulpun kans agikentälle pikkusen treenaamaan. Hippa liiteli vauhdilla lähinnä sinne minne nokka sattui näyttämään ;) Se on jo hoksannu etten pysy perässä ja hengästyn, niin tekee omia ratkaisujaan selvästi. Mutta näillä eväillä taas kisoihin! :D

Illalla ajeltiin Ulpun & Hipan kans Tornioon tokotreeneihin. Paikallaolo ensin josta Hippa lähti hämmennyksissään hiipimään mua kohti kun mattimyöhänen saapui paikallaolo-riviin Hipan viereen. Palautin Hipan ja pysyi paikallaan loppuun asti. Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno jossa ei mitään moitittavaa. Sitten luoksetulo joka sekin sujuu rutiinilla. Lopuksi otettiin seuraamista johon olin kyllä tyytyväinen. Kontakti pysyy koko ajan ja häntä heiluu, iloisesti tekee. Palkkana makupala että lelu. Näillä eväillä siis kokeeseen & toivottavasti seuraaminen on jo parempaa kuin edellisessä kokeessa. Kiitos Ulpulle seurasta & neuvoista!

Kotiin tultua vein Hipan sisälle ja otin Kassun autosta. Mentiin treenaamaan tokoa omalle kadulle, ja olihan se poika ihan lennossa! Voi mahoton :) Seuraamiset sujui moitteetta ja nyt otin käännöksiä sekä oikealle että vasemmalle ja hienosti pysyy mukana. Seuraamisesta suoraan jatkoin liikkeestä seisomista jossa jätti ensimmäisen käskyn huomiotta "ai mitä sanoit?" -tyyliin. Otin liikkeen alusta ja sitten pysähtyi käskystä. Palkkasin taakse, se tuntuu toimivan. Sitten luoksetulo jossa vielä käsiapu kun tulee suoraan sivulle. Takapää jää välillä vinoon, ei kai hoksaa että sekin pitää saada sieltä suoraan linjaan muun kropan kans :D Vauhtia luoksetulosta ei kuitenkaan puutu. Liikkeestä maahanmeno meni hienosti, kerrankin meni ensimmäisestä käskystä ja pienellä käsimerkillä märkään maahan :) Sitä ei enää toistettu kun onnistui hyvin. Sitten vielä vähän seuraamista ja lopuksi pari luoksetuloa & ei kun kotiin syömään ISO ANNOS sapuskaa ;)