Pikkunen tauko ollut blogin kirjoittamisessa. Agitreeneissä on kuljettu Hippulaisen kans kerran viikkoon & toisen kerran on käyty itekseen ottamassa yksittäisiä esteitä. Vauhtia on tullut lisää joten puomin alakontaktit hyppelee komiasti yli! Tänään sitten ruvettiin ottamaan alakontaktia niin että makupala siellä oleskelee tästä lähtien, ja joka kerta. Ei muu auta.

Ja niin hienosti Hippulainen meni kepit väärältä puolelta! Olin ihan yllättynyt miten se nyt tajusi sen kun viimeksi tahkottiin niitä :D Ilmeisesti pieni tauko kepeistä teki terää. Tänään olikin suht pitkät treenit verrattuna edellisiin kertoihin & kaikki pääsi monta kertaa ottamaan saman harjoituksen. Hippa oli ihan puhki kun päästiin kotiin, suunnisti suoraan luulle eteisen nurkkaan ja pitää tarkkaa vahtia ettei Otto pääse liian lähelle.

Otto-poika oli mulla nyt mukana agitreenejä kattomassa. Vähän meinas alkuun poikaa jännittää ja piti vähän haukahdella mutta pian tokeni & kaikki ihmiset ois ollu niiiiin ihania! Hihna suorana vähintäänkin sinkoili ;) Malttoi sentään kutsusta katahtaa että mitä äiti. Seisomista siinä samalla otettiin ja hyvin malttoi hälystä huolimatta. Ehkä ens kerralla eksytään esteitäkin kokeilemaan! Nyt en jaksanut jostain syystä, vissiin tämä pää on jo Helsingin reissussa vaikka lähtö on vasta perjantaina!