Eilisillan väsymys ei näkynyt enää missään, Kassu paineli täysillä suurinpiirtein koko tunnin lenkin ajan. Hippa perässä tai edellä. Pitkin mettiä ravasivat, minä Emman kanssa pururadalla vaunujen kera. Yksi lenkkeilijä tuli vastaan ja hienosti Kassu tuli luokse kun kutsuin. Ja sitten taas jatkui se kauhea juokseminen. Voi mahoton, mistä se nyt on keksinyt tuota VIRTAA?!

Tänä iltana on Hipan agilitytreenit, sitä ennen jos ehtis ottaa tokon avoimen luokan liikkeitä kun niitä treenataan huomisissa harjotuksissa. Mutta eipä oteta stressiä jos ei ehitä, ehtiihän sitä huomennaki ;) Kassun agilitytreenit taitaa huomenna jäädä välistä ellei joku ota sitä samalla mukaan kun menee kentälle. Päällekkäin sattuvat noitten treenit.

Heli käväsi aamupäivästä kylässä Aleksin kanssa. Kassu & Hippa oli ihan tohkeissaan vauvasta, vähän väliä yrittivät hoitaa ja tarkkailivat. Eikä Kaakeli tällä kertaa kuolannut ;)

Hipan kanssa käytiin agilitytreeneissä illalla. Takaakiertoja, välistävetoja sekä eteenmenoa ja ympyrän muotoista radan pätkää. Hippa tajusi takaakierron tällä kertaa, ai että oli ihana mennä niitäkin nyt kun neiti tajuaa mitä "taka" tarkoittaa. Kovin oli innoissaan pelkistä hypyistäkin, mamman semmonen daali :) Viimeiseksi harjotukseksi otettiin radan pätkä joka meni järjestyksessään näin: A, muuri, rengas, 2 hyppyä, keinu, kepit, pussi & pöytä. Ympyrän muotoon rakennettu rata joka meni Hipalta mahtavasti 2 kertaa! Kepitkin pujotteli nopeasti ja loppuun asti oikein, pöytäkin sujui vaikkei sitä olla koskaan edes otettu :D Ai että mamman daali osaa!